Köningsblau Vlaanderen viert verjaardag in stijl
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 4 reacties
Köningsblau Vlaanderen viert verjaardag in stijl
Foto: © SC

De verjaardag van Köningsblau Vlaanderen is niet ongemerkt voorbij gegaan. Ongeveer 150 Schalke 04-fans hebben samen met andere Belgische fanclubs en enkele fanclubs uit Duitsland hoofdgasten Teemu Pukki en conditietrainer Markus Zetlmeisl van de Duitse club ontvangen.

De fans kregen de mogelijkheid om verschillende vragen te stellen aan de middenvelder van de Köningsblauen en de conditietrainer. Daarbij kwam aan het licht dat Pukki een nieuwe plaats in de topvijf. Met Finland wil hij dan zich weer kwalificeren voor het volgende EK omdat hij verwacht dat het WK in Brazilië te moeilijk zal worden.

Conditietrainer Zetlmeisl heeft de eerste resultaten van de tests nog niet binnen, maar soms is een blik genoeg.  De voeding is momenteel ook aangepast aan de conditieopbouw.  Alle spelers krijgen altijd een vakantieschema dat ze moeten volgen en het is altijd heel snel zichtbaar wie zich daar niet aan gehouden heeft... Op de vraag of hij ook af en toe van een speler weerstand krijgt, antwoordde Markus; "Tuurlijk, maar dan krijgen ze het dubbel en dik terug".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties