Boussoufa: "Gerets houdt van Marokko en Marokkanen houden van Gerets"

Tomas Taecke
| 13 reacties
Boussoufa: "Gerets houdt van Marokko en Marokkanen houden van Gerets"
Foto: © SC

Mbark Boussoufa, vorige week op stage in Oostenrijk met Anzhi Makhachkala, voelt zich uitstekend in zijn sas. De spelverdeler van de club uit Dagestan weet ook dat de band tussen Marokko en Eric Gerets helemaal niet verzuurd is.

Mbark Boussoufa is klaar voor een nieuw seizoen met zijn Russische club Anzhi. Vorig seizoen werd de gewezen Gouden Schoen uitgeroepen tot beste buitenlandse transfer en ondertussen wordt hij ook tot de beste middenvelders in de competitie gerekend.

"In een betrekkelijk sterke competitie is het leuk om die waardering te krijgen", legt Boussoufa uit aan Sudpresse. "Ik ben uiteindelijk heel tevreden dat ik voor Anzhi heb gekozen, een club die absoluut in de top drie van dit kampioenschap wil eindigen".

Boussoufa nam ook even de tijd om zich uit te laten over de situatie van Eric Gerets bij het Marokkaanse nationale elftal. "De recente resultaten waren opnieuw beter, waardoor de rust een beetje is teruggekeerd. Maar wees gerust: de Marokkaanse mensen houden van Eric Gerets en andersom houdt Gerets ook van Marokko", spreekt de gewezen Anderlecht-middenvelder duidelijke taal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties