Interview Buyens: "We gaan met Standard mooi seizoen tegemoet"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Buyens: "We gaan met Standard mooi seizoen tegemoet"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Yoni Buyens heeft een goed gevoel bij de voorbereiding die Standard doormaakt. De middenvelder is ervan overtuigd dat de Rouches een mooi seizoen tegemoet gaan.

Hoe belangrijk was de overwinning tegen Otelul?
"Ik vind het toch belangrijk dat we die wedstrijd wonnen en we hebben de nul kunnen houden. Winnen is belangrijk voor het moraal. We hebben het eerste halfuur goed druk kunnen zetten, er was veel beweging naar voor. Daarna namen we wat gas terug maar uiteindelijk gaven we slechts één kans weg. Dat moeten we meenemen."

Welk gevoel heb je bij de voorbereiding?
"De voorbereiding loopt goed, we staan op fysiek vlak waar we moeten staan. Voetballend gaat het in stijgende lijn, dat merk je duidelijk op training. Er zijn enkele nieuwe jongens bij maar de automatismen zijn aan het komen."

Wijzigt er veel met de nieuwe coach?
"Het is logisch dat met een nieuwe coach enkele zaken veranderen maar het is allemaal duidelijk: iedereen weet waar hij aan toe is. Ik denk dat we met Standard een mooi seizoen tegemoet gaan."

Hoe ver sta je zelf op dit moment?
"Ik heb zelf altijd behoorlijk wat tijd nodig in de voorbereiding maar het loopt goed. Als het seizoen begint, zal ik er staan want dan komt weer dat competitiebeest in mij naar boven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties