Bulykin: "Ik wilde eigenlijk naar een ander land"

Bulykin: "Ik wilde eigenlijk naar een ander land"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dmitry Bulykin blijft in Nederland. De Russische spits tekende vrijdag een contract bij FC Twente, maar eigenlijk had hij meer zin om nog eens zijn geluk elders te proberen.

"Ik was transfervrij en had veel opties. Ik wilde eigenlijk naar een ander land", aldus Bulykin op de site van de Tukkers. "Maar toen kwam Twente met de vraag of ik nog een of twee jaar in Nederland wilde blijven. Ik vroeg bedenktijd, en na paar dagen dacht ik waarom niet. Het is goede club, die afgelopen seizoen een beetje pech heeft gehad. Twente heeft een goed team dat veel doelpunten maakt.'

Voorlopig mag Bulykin nog niet meetrainen want hij heeft nog geen werkvergunning. Dat belet hem niet om al steile ambities te hebben. "Ik hoop meer minuten te spelen dan vorig jaar en heel veel doelpunten te maken. Bij Ajax had ik niet mijn beste seizoen. Maar ik heb wel Champions League gespeeld, ben wel de meest effectieve spits in de Eredivisie geworden en heb de Schaal gewonnen. Dat is onvergetelijk en zal me altijd bijblijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties