Denier (Genk) reist 60 uur voor scouting

Dennis Moonen
| 27 reacties
Denier (Genk) reist 60 uur voor scouting
Foto: © SC

Morgen probeert Aktobe uit Kazachstan in de terugmatch van de 2e voorronde van de Europa League een 4-2 achterstand goed te maken tegen het Moldavische Milsami. Pierre Denier, hulptrainer van Racing Genk, zal alvast uren onderweg zijn om de toekomstige tegenstander te gaan bekijken.

Racing Genk treft dus de ploeg die doorstoot uit deze wedstrijd. Blauw-wit stuurde hulptrainer Pierre Denier en scout Roland Janssen op pad om de twee ploegen te gaan bekijken. Een hele onderneming voor de twee heren, die maar liefst 60 uur onderweg zullen zijn voor anderhalf uur wedstrijd.

"We worden woensdag in de vroege namiddag met de auto naar de luchthaven van Frankfurt gebracht" aldus Denier in HBvL. "Daar stijgen we om 20 uur op richting Kazachstan. Met het drie uur tijdsverschil erbij moeten we er rekening mee houden dat we donderdagochtend om zes uur landen. Enkele uren later moet een binnenlandse vlucht van een kleine uur ons naar Aktobe brengen. De wedstrijd begint om 21 uur plaatselijke tijd. Nadien volgt nog een lange terugreis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties