Refaelov: "Het was een wake-upcall"

Fabian Morren
| 9 reacties
Refaelov: "Het was een wake-upcall"
Foto: © SC

Lior Refaelov maakt zich niet al te veel zorgen. Club Brugge verloor vorige week met 1-5 van Getafe in een oefenduel, maar "we hebben onze lessen getrokken uit die wedstrijd", zegt de Israëliër.

“Ik weet het, iedereen heeft het nu over die vijf goals tegen Getafe. Normaal mag dat niet gebeuren. We moeten slimmer zijn in dat soort situaties. 1-5 is niet normaal voor een topploeg, maar we hebben alles goed doorgenomen”, vertelt Refaelov.

“We weten nu waarvoor we moeten opletten”, vervolgt de middenvelder in Het Nieuwsblad. “Het was een wake-upcall. In dat verband wil ik je ook vertellen dat ik het nu nog niet over Kopenhagen wil hebben. Nu telt alleen Waasland-Beveren. Met al onze transfers zijn we goed versterkt, maar ik wil niet te veel over druk spreken.”

Refaelov hoopt ook persoonlijk op een prima seizoen. “In mijn eerste jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan”, zegt hij. “Ik zal proberen om mijn goede start van vorig seizoen te herhalen. Ditmaal moet ik wel vermijden dat ik tegen een rode kaart aanloop.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties