"Dequevy is te duur voor ons"

"Dequevy is te duur voor ons"
Foto: © SC

Joeri Dequevy staat in de belangstelling van OH Leuven. De flankaanvaller zou er de vervanger van Jordan Remacle kunnen worden, maar er zal nog wat water bij de wijn moeten gedaan worden door Dequevy.

Dequevy moet vertrekken bij Lierse, want zijn contract weegt te zwaar door op het budget. Voor de wedstrijd van dit weekend zou hij wel in de selectie zitten, maar trainer Chris Janssens is niet van plan nog veel beroep te doen op de in 2010 van Roeselare overgekomen flankspeler.

Er was interesse van STVV, maar Dequevy wou liever in eerste klasse blijven dit seizoen. Zijn nieuwe manager probeert hem bij OH Leuven binnen te krijgen, maar daar willen ze eerst dat Dequevy inlevert. "Voorlopig is hij te duur voor ons", aldus Luc Denteneer, sportief verantwoordelijke bij de fusieclub.

Morgen zit Dequevy opnieuw samen met OH Leuven. "Misschien valt er nog iets uit de bus, maar momenteel liggen de voorstellen te ver uit elkaar", vertelde Denteneer nog. "We hopen er op, maar Dequevy moet ook wel toegevingen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties