Trond Sollied vol zelfvertrouwen voor EL-duel tegen Videoton

Dennis Moonen
| 7 reacties
Trond Sollied vol zelfvertrouwen voor EL-duel tegen Videoton
Foto: © SC

AA Gent-trainer Trond Sollied leeft vol vertrouwen toe naar de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Europa League in en tegen Videoton. "Wanneer ik tevreden ben? Als we gewonnen hebben", aldus een zelfverzekerde Sollied.

Trond Sollied straalde veel vertrouwen uit op de persconferentie in het Sostoi-stadion van Videoton. "Ik ben enkel tevreden met winst. Achteraf kan je altijd zeggen dat 1-1 of 2-2 een goed resultaat is, maar dat is achteraf. Natuurlijk is dit geen slechte tegenstander. Ik heb de beelden gezien van hun wedstrijd tegen Slovan Bratislava. Ze spelen veel op de counter, dus ik verwacht geen open wedstrijd."

"Maar mijn devies is altijd hetzelfde: één doelpunt meer maken dan de tegenstander", gaat de Noor verder. "Het eerste doelpunt van de avond zou wel eens heel belangrijk kunnen zijn."

Bij de Hongaren zien we één verrassing in de spelerskern. Renato Neto (ex-Cercle) tekende nog maar pas een contract bij Videoton en hij wordt al meteen in de selectie opgenomen. Neto keerde op het einde van vorig seizoen terug naar Sporting Lissabon. Verder kijken Brüls en co vanavond Balasz Toth in de ogen. De Hongaar speelde tussen 2007 en 2010 voor Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties