Reactie "Altijd lastig na Europese match"

Tomas Taecke
| 11 reacties
"Altijd lastig na Europese match"
Foto: © SC

Enkele dagen na de Europese uitschuiver tegen Videoton heeft AA Gent opnieuw een ontluisterende nederlaag geleden. "We moeten ons snel op de volgende partij richten", oordeelt Trond Sollied.

Tomas Taecke in Gent

"Na een Europese partij is het altijd lastig om buitenshuis te voetballen", stak Sollied van wal op de persconferentie. "Maar dat is geen reden om zomaar twee domme doelpunten weg te geven. We waren niet wakker en konden de bal niet in onze rangen houden. De duels werden bovendien amper gewonnen".

"Ik moet zeggen dat we Zulte Waregem aardig geholpen hebben. Het tweede tegendoelpunt was een ramp. Vastberaden kwamen we uit de kleedkamers, maar het stond meteen 3-0 en ook N'Diaye werd wandelen gestuurd".

"Als we de kansen vergelijken, is het resultaat misschien niet correct. Maar dat is voetbal en we moeten ons snel op de volgende partij richten. Of het moeilijk is om die knop om te draaien? Dat valt wel mee. We mogen blij zijn dat we drie keer per week de kans krijgen om te spelen", aldus Trond Sollied.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties