Van den Brom waarschuwt: "Moeilijke tegenstander"

Fabian Morren
| 84 reacties
Van den Brom waarschuwt: "Moeilijke tegenstander"
Foto: © SC

AEL Limassol is de tegenstander van Anderlecht in de play-offs van de Champions League. "In Cyprus wordt het een echte heksenketel", waarschuwt trainer John van den Brom.

Johan Walckiers in Anderlecht

Limassol is voor het grote publiek een onbekende, maar niet voor van den Brom.  “Tegenwoordig heb je het voordeel dat je heel veel info van het internet kan halen”, zegt de Nederlandse coach. “We hadden alle informatie van de mogelijke tegenstanders al afgeprint en dus ik heb al een heel goed beeld van Limassol.”

“Het wordt een moeilijke tegenstander. We mogen niet vergeten dat ze thuis en uit Partizan geklopt hebben. Al hebben wij ons ook wel heel makkelijk geplaatst, dus zij zullen zeker ook wel respect voor ons hebben”, aldus de Anderlecht-coach.

Cyprus behoort niet meteen tot de grote voetballanden, maar van den Brom is niet van plan om zich daar blind op te staren. “Dit is geen club meer uit dat kleine staatje. Kijk maar naar APOEL Nicoasia, dat vorig seizoen de kwartfinales van de Champions League bereikte.”

“Limassol heeft veel grote en sterke spelers. Ik heb al wat ervaring met Cypriotische tegenstanders. We zullen ginder in een heksenketel terechtkomen. Daarnaast is het ook nog eens 4,5 uur vliegen en ginder zullen het tropische omstandigheden zijn. Het is er nu bloedheet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties