PSV weigert bod van Benfica op Matavz

Christophe van den Boom
| 4 reacties
PSV weigert bod van Benfica op Matavz
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tim Matavz wil nog voor het einde van de transferperiode weg bij PSV. Onder Dick Advocaat kan de spits niet meer rekenen op een basisplaats. Een eerste bod van Benfica werd door de club geweigerd.

“Wij willen Tim niet kwijt”, klinkt het bij technisch directeur Marcel Brands. “Hij moet dit jaar topscorer van Nederland worden. Als er toch een club komt die wil doordrukken, dan moeten zij ook beseffen dat wij op zoek moeten naar een vervanger en dat is niet meer zo gemakkelijk.”

Eerder werd een bod van 4,5 miljoen door Trabzonspor niet serieus genomen. Benfica bood 7 miljoen, maar ook dat bod werd van de hand gedaan. De zaakwaarnemer van Matavsz heeft daar begrip voor, maar vindt de manier van handelen van de Nederlandse club onrespectvol. “Ik vind het ongelooflijk hoe PSV hem behandelt. We hebben het over een Sloveens international.”

“Matavz moest en zou naar Eindhoven komen. Fred Rutten maakte graag gebruik van hem, maar Philip Cocu koos voor Lens en Advocaat doet nu net hetzelfde. Dat mag, maar dan moeten ze begrijpen dat Tim de club wil verlaten”, aldus de zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties