Mirallas: "De keuze voor Everton was gemakkelijk"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Mirallas: "De keuze voor Everton was gemakkelijk"
Foto: © SC

Kevin Mirallas verliet enkele dagen geleden Olympiakos voor Everton. Ook Arsenal wilde de Rode Duivel. De onderhandelingen waren al vergevorderd met de Londense club, maar Mirallas koos toch voor Everton.

“De onderhandelingen waren in een vergevorderd stadium. Maar het was altijd vrij duidelijk dat ik de keuze zou maken. De keuze voor Everton was heel gemakkelijk. Het viel me op hoe graag de trainer me wilde en hij toonde veel vertrouwen in mij”, aldus de aanvaller.

“Ik ben ook in een totaal nieuwe competitie beland. Het is belangrijk om veel speelminuten te verzamelen en dat lijkt me ook gemakkelijker bij Everton dan bij Arsenal”, geeft de Rode Duivel toe.

Op de wedstrijd tegen Manchester United zat Mirallas in de tribune. “De sfeer en de fans vielen mij enorm op. De fans bleven achter het team staan en zelfs bij een misplaatste pas, bleven ze het team steunen. Dat was fantastisch. Daarnaast was de vechtlust van de spelers mooi om te zien. Het was indrukwekkend”, besluit de nieuwe aanwinst van Everton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties