Reactie Kljestan: "Hiervoor kwam ik naar A'lecht"

Tomas Taecke
| 34 reacties
Kljestan: "Hiervoor kwam ik naar A'lecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan was net als iedereen bij paars-wit door het dolle heen na de kwalificatie. De Amerikaanse middenvelder heeft geen voorkeur wat betreft mogelijke tegenstanders maar ziet wel een kleine droom in vervulling gaan.

Tomas Taecke in Anderlecht

"Ik ben zelden met zo'n goed gevoel van het veld gestapt", verklapte Kljestan na de partij in de mixed zone. "We hebben hier lang op gewacht en zijn natuurlijk dolgelukkig nu we de poulefase hebben afgedwongen".

"Dit is een kleine droom van mij die werkelijkheid wordt. Uiteindelijk ben ik naar Anderlecht gekomen om Champions League-voetbal te spelen. Dit betekent zoveel voor mij en voor de rest van het team".

"Vandaag heb ik getoond dat ik in de belangrijke wedstrijden mijn plaatsje op het middenveld verdien. De coach gelooft in mij en ik heb zijn vertrouwen niet geschaad".

"Welke tegenstanders ik uit de bus wil zien komen? Het maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Hopelijk treffen we enkele topclubs, maar dat zijn ze uiteindelijk allemaal", aldus een dolgelukkige Sacha Kljestan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties