Been haalt uit naar Benteke, spits speelt morgen niet

Robby Morren
Robby Morren
| 113 reacties
Been haalt uit naar Benteke, spits speelt morgen niet
Foto: © SC

Christian Benteke speelt morgen niet tegen Luzern. Trainer Mario Been haalde op de persconferentie hard uit naar zijn aanvaller. "Met spelers die niet willen spelen, ben ik niet veel", oordeelt de coach.

Robby Morren in Genk

Benteke maakt zich onmogelijk bij Racing Genk, zoveel is wel duidelijk. Donderdag speelt Genk de belangrijke return tegen Luzern maar moet dat doen zonder zijn succesaanvaller. Been liet optekenen dat hij het ongelooflijk jammer vindt dat Benteke het ploegbelang niet op de eerste plaats zet. Of lees: Benteke laat zijn ploeg op een cruciaal moment in de steek.

"Ik betreur de situatie, ik ben zelf ook speler geweest en ik had ook veel dromen. Ik wilde in Italië spelen en dat heb ik ook gedaan. Maar allereerst telt er maar één ding en dat is het elftal. Als een speler daar op een dusdanige manier mee wil omgaan, dan is dat volledig voor rekening van Christian."

Ongelooflijk jammer
"Ik vind het ongelooflijk jammer want Benteke kan ongelooflijk belangrijk zijn voor dit elftal maar ik kan de situatie niet veranderen en ik werk met de jongens die getraind hebben."

"Christian is een hele belangrijke speler voor ons. Iedereen weet dat het zijn droom is om in Engeland te voetballen. Wanneer twee clubs niet tot een akkoord komen, dan ligt de speler nog onder contract bij RC Genk. Hij voelt zich niet goed om te spelen en was daarom al twee dagen niet op training."

"Ik vind het zeer belangrijk het vertrouwen uit te spreken in de spelers die wel zullen spelen. Met spelers die niet willen spelen, ben ik niet veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties