Dembélé meteen trefzeker bij debuut

Fabian Morren
| 10 reacties

Moussa Dembélé heeft zijn debuut bij Tottenham niet gemist. De middenvelder scoorde meteen bij zijn invalbeurt. Toch lieten de Spurs op eigen veld punten liggen tegen Norwich City.

Dembélé viel in de 46ste minuut in. Met een knap, laag schot bracht hij Tottenham in het laatste kwart van de wedstrijd op voorsprong. Toch kwam Norwich nadien nog langszij. Jan Vertonghen speelde de hele wedstrijd bij de Spurs.

West Bromwich Albion had de geblesseerde Romelu Lukaku niet nodig om een 2-0-zege te behalen tegen het Everton van Kevin Mirallas en Marouane Fellaini. Die laatste scoorde ditmaal niet, maar kreeg wel een gele kaart. Mirallas mocht na een uur invallen. Bij West Brom zat El Ghanassy zelfs niet in de selectie.

Simon Mignolet moest zich twee keer omdraaien in het doel van Sunderland. Bij Swansea speelde de ploeg van de Rode Duivel 2-2 gelijk.