Reactie Evens: "Enorme dreun"

Tomas Taecke
| 15 reacties
Evens: "Enorme dreun"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernt Evens ging samen met Cercle andermaal kopje onder op de Freethiel. Groen-zwart blijft teleurstellen en mag vroeg op het seizoen stilaan toch bij de degradatiekandidaten gerekend worden.

Tomas Taecke in Beveren

Niet alleen het luttele punt dat de vereniging in zes partijen wist te verzamelen, maar ook de opeenvolging van slechte tot matige prestaties baren iedereen die met groen-zwart begaan is ondertussen wat zorgen. Bernt Evens verscheen aangeslagen in de mixed zone, maar wil na één maand competitie ook niet overloos panikeren.

"We hebben één op achttien, veel woorden hoef je daar niet aan vuil te maken. Dit is natuurlijk een enorme dreun, zeker omdat er vandaag veel meer in zat".

"W-B scoort uit een kans die eigenlijk geen kans is, voor ons wil de bal maar niet goedvallen. Het zit allemaal een beetje tegen, maar dat is vaak zo als je onderaan bengelt. We moeten hier collectief zo snel mogelijk zien uit te komen".

"Dan is er ook nog de interlandpauze, die voor ons echt ongelegen komt. Enerzijds heb je tijd om alles op een rijtje te zetten, maar hier wil je toch zo snel mogelijk uitkomen. Nu moeten we opnieuw twee weken wachten vooraleer we Lokeren partij kunnen geven".

"Vorig seizoen spelen we de pannen van het dak, terwijl er nauwelijks andere pionnen op het veld staan. Het is natuurlijk ook een mentale kwestie, alles komt een beetje bij elkaar. De sfeer is echter nog niet aangetast. Iedereen blijft werken voor elkaar en niemand verwijt een ander iets", aldus Bernt Evens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties