Nieuwe Charleroi-voorzitter: "Geen tegenpool van Bayat"
Christophe van den Boom
| 15 reacties
Nieuwe Charleroi-voorzitter: "Geen tegenpool van Bayat"
Foto: © SC

Fabien Debecq, de nieuwe voorzitter van Sporting Charleroi, werd donderdag voorgesteld in een persconferentie. Hij wil zich vooral profileren als iemand die luistert naar de spelers en supporters. Maar toch wil hij niet de tegenpool zijn van Bayat (foto).

‘De Carolo’s are back’, klonk het op de persvoorstelling. Debecq wil de club naar nieuwe successen leiden en zoekt daarbij naar professionals in het vak. “Ik zal geen voorzitter zijn die in de kleedkamers komt of sportieve instructies geeft aan de trainer”, aldus de zakenman. “Ik wil ook niet gezien worden als de tegenpool van Abbas Bayat.”

Debecq wil ervoor zorgen dat er opnieuw een structuur aanwezig is in de club. Beginnen doet hij bij Mehdi Bayat. De neef van de vorige voorzitter blijft bij de club als gedelegeerd bestuurder. “Ik ken zijn kwaliteiten en weet hoeveel energie hij de clubbelangen verdedigt”, verdedigt Debecq zijn keuze.

Fabien Debecq staat aan het hoofd van een bedrijf dat voedingssupplementen produceert. Zijn bedrijf was ook al een van de sponsors van de Waalse club en hijzelf heeft een verleden bij Olympic Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties