Bayern München op zoek naar revanche

Fabian Morren
| 36 reacties
Bayern München op zoek naar revanche
Foto: © SC

Bayern München kon in eigen stadion de Champions League veroveren, maar verloor in de finale van Chelsea. Een zware kater, die het dit jaar graag wil doorspoelen.

Tegenstander vanavond is Valencia. De Spanjaarden waren er ook vorig seizoen al bij in de CL. Toen eindigde men derde achter Leverkusen en Chelsea. Thuis werd destijds Genk verslagen met 7-0. Valencia begint nu dus met een stevige uitwedstrijd. Bij Bayern begint Daniel Van Buyten vanaf de bank.

In de andere wedstrijd wil Lille dit seizoen wél verder geraken dan de groepsfase in de CL. Dan kan het al maar beter beginnen met een overwinning tegen het Wit-Russische BATE Borisov.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Bayern München is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Valencia daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bayern met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 137 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Valencia strijkt u 925 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties