Reactie Mannaert: "Collectief laten afweten"

Koen Schaaphok
| 8 reacties
Mannaert: "Collectief laten afweten"
Foto: © SC

Algemeen manager van Club Brugge Vincent Mannaert was teleurgesteld na afloop van de zware 4-0 optater door Bordeaux. Geen ontspannend avondje voetbal voor hem "Europees voetbal is nooit ontspannen", reflecteert Mannaert.

Vanaf de zijlijn merkte Vincent Mannaert goed op waar het mis ging vanavond. “Het is simpel: je kan verliezen van een sterk team als Bordeaux maar wij hebben het collectief in weerbaarheid en mentaliteit laten afweten en dat zijn handelsmerken van Club Brugge.”, aldus Mannaert, die ook altijd iets positiefs te melden wil hebben.  “Het was echt teleurstellend maar ik vind dat je altijd iets positiefs moet kunnen onthouden als het tegen zit. Voor mij zijn dat de invallers. Engels, Lestienne en Vadis zijn goed ingevallen. Je moet zowel het positieve als het negatieve meenemen”, verklaart Vincent Mannaert aan Sporza.

Moet er door het bestuur eens op de tafel worden gebonkt en vragen worden gesteld over dit verlies vanavond? “Dit verlies is moeilijk te verklaren. Je krijgt een snel doelpunt tegen en daar hebben we niet op gereageerd. Dan loop je onder niveau en onder de verwachtingen te spelen en dat wordt in Europa genadeloos afgestraft.”, vervolgt Mannaert. “De spelers weten dat het niet goed was maar ze krijgen hun kans op sportieve revanche. Later thuis tegen Bordeaux en nu zondag tegen Cercle.”, besluit Vincent Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties