Fellaini: "Ik probeer steeds vaker te scoren"

Christophe van den Boom

Marouane Fellaini verkeert momenteel in uitstekende vorm bij Everton. Zaterdagavond speelde hij een puike wedstrijd die hij bekroonde met een doelpunt. De middenvelder van Everton is tevreden met de 0-3 overwinning op Swansea.

“Het was een goede wedstrijd”, aldus Fellaini.”De ploeg speelde goed en we maakten drie doelpunten, dus iedereen is tevreden. Everton leverde goed werk.”

De Belgische international moet dit seizoen bij de Toffees een meer aanvallende rol invullen. “Ik speel meer vooraan en dus probeer ik om goals te scoren. Op dit moment is dat goed voor het team. Nu hebben de spelers veel zelfvertrouwen en dinsdag proberen we opnieuw te winnen van Leeds.”

Everton won zaterdagavond zijn wedstrijd tegen Swansea. Ook Kevin Mirallas stond in de basis en drukte zijn stempel op de wedstrijd. Hij maakte de 0-2 net voor de rust. Fellaini zette tien minuten voor affluiten de kers op de taart.