Rooney en Robin Van Persie in de Champions League?

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Rooney en Robin Van Persie in de Champions League?
Foto: © SC

Manchester United-coach Sir Alex Ferguson stelt dinsdag tegen CFR Cluj waarschijnlijk zowel Wayne Rooney als Robin van Persie op in de basiself. Rooney lijkt voldoende hersteld van zijn vleeswond.

Vanwege de blessure van Wayne Rooney koos Fergie de afgelopen bewust voor Van Persie. Nu is Rooney weer terug en kan het zijn dat beide aanvallers in de basis starten. "Naar alle waarschijnlijkheid staat komende dinsdag het sterkste deel van ons team in de aanval opgesteld", aldus Sir Alex Ferguson. “We gaan vol voor de winst", laat Rooney alvast weten op de officiële website van Manchester United. "De komende wedstrijden in de Champions League zijn erg belangrijk voor ons. We gaan voor de maximale score en hopen zo een goede uitgangspositie voor de volgende ronde te bereiken." De Mancunians willen alvast de teleurstellende Europese campagne van vorig seizoen goedmaken. Toen moest United genoeg nemen met de derde plaats in hun groep en de Europa League.

Oudgedienden Ryan Giggs, Paul Scholes en Michael Carrick zijn er tijdens het duel met CFR Cluj alvast niet bij. Zij krijgen rust tijdens de drukke weken van de club. United kwam afgelopen week uit in de League Cup, speelde afgelopen weekeinde in de Premier League en komt deze week dus in actie voor de Champions League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties