Van Hoevelen niet blij met Ghomsi

Koen Schaaphok
| 16 reacties
Van Hoevelen niet blij met Ghomsi
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Amper drie dagen voor hij zich voor de geschillencommissie moet verantwoorden voor zijn elleboogstoot aan Remacle tegen AA Gent is Antonio Ghomsi tegen Genk weer eens tegen een rode kaart aangelopen. Zeer tegen de zin van ploegmaat Van Hoevelen.

De Kameroener pakte eerst een domme gele kaart voor het wegtrappen van de bal en liet zich in de belangrijke slotfase met een tweede gele kaart van het veld sturen. Onnodig en dom volgens ploegmakker Kenny Van Hoevelen. “Het was absoluut niet slim wat Antonio deed. Op zulke momenten moet hij zijn verstand gebruiken. Hij brengt zichzelf en de ploeg alweer in moeilijkheden”, verklaarde Hoevelen achteraf over Ghomsi, die zelf niet wou reageren.

Het blijft voorlopig nog koffiedik kijken over de uiteindelijke straf van Ghomsi voor zijn elleboogstoot aan Remacle tijdens de partij tegen AA Gent maar verwacht wordt dat deze rode kaart een negatieve rol kan spelen in de beslissing. Ghomsi is volgende week geschorst en daardoor moet Harm Van Veldhoven, mede door de blessure van Van Loo, aan het puzzelen slaan op de positie van linksachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties