Brepoels krijgt STVV niet op de rails

Fabian Morren
| 12 reacties

Sint-Truiden heeft andermaal verloren in de competitie. De ploeg van Guido Brepoels ging vrijdagavond met 3-1 onderuit bij Moeskroen-Peruwelz. STVV blijft zo in het moeras steken.

Sint-Truiden kon na het 0-0-gelijkspel tegen Heist wel een zege gebruiken, maar die kwam er niet. Ruiz bacht Moeskroen op voorsprong. In het laatste kwart van de wedstrijd verdubbelde Domrane de voorsprong. Dufer bracht enkele minuten later de spanning terug. Ruiz nam vijf minuten voor affluiten alle twijfels weg.

Sint-Truiden begon aan het seizoen met veel ambities: meteen weer terugkeren naar eerste klasse. Dat lijkt voorlopig niet te zullen lukken. STVV staat op een zeer matige dertiende plaats, terwijl de andere clubs vandaag en morgen nog moeten spelen.