Reactie Peeters: "Weggeefgoals nekken ons"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Peeters: "Weggeefgoals nekken ons"
Foto: © SC

Bob Peeters was na de nederlaag aan de Gaverbeek tevreden over de teamprestatie, maar ontgoocheld over de manier waarop de tegendoelpunten werden weggegeven. "Op die manier kan je geen wedstrijd winnen", oordeelde de Cercle-coach.

Tomas Taecke in Waregem

"Totdat het eerste doelpunt valt, hebben we Zulte Waregem goed onder druk gezet waardoor de tegenstander niet in zijn spel kon komen", wist Peeters over het eerste wedstrijduur. "Ze kregen weinig of geen kansen, wij hadden de wedstrijd onder controle. Dan scoort hun specialist uit een vrijschop die er waarschijnlijk geen was".

"Eidur (Gudjohnsen nvdr.) staat vervolgens klaar om in te vallen wanneer we een vervroegd Sinterklaasgeschenk uitdelen. Als je deze persoonlijke fouten maakt, kan je simpelweg geen wedstrijd winnen".

"Gudjohnsen liet vervolgens meteen zien dat hij kwaliteiten heeft. Zijn eerste twee baltoetsen waren subliem met een rode kaart en een strafschop als gevolg. We brachten een extra spits in en gooiden alles naar voor, maar dan loop je op een counter en is de partij gespeeld".

"Toch heb ik een goeie wedstrijd gezien, ook al creëerden we niet veel kansen. We hebben vooruit gevoetbald, iets wat veel ploegen in de situatie waarin we ons bevinden niet zouden doen. Nu moeten we goed trainen en tegen KV Mechelen vol voor de zege gaan".

"We moeten Gudjohnsen nog wat tijd geven, maar hij liet meteen zien waarom we hem hebben binnengehaald. De interlandpauze komt voor hem op een goed moment. Over enkele weken zal hij waarschijnlijk al veel verder staan", aldus Bob Peeters.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties