Reactie Anele: "We zijn bestolen, net als in Basel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 61 reacties
Anele: "We zijn bestolen, net als in Basel"
Foto: © SC

In de wedstrijd van Club Brugge tegen Racing Genk kreeg Anele na een kwartier onterecht rood. De Zuid- Afrikaan was achteraf niet te spreken over de arbitrage: "Hij was gewoon blind. Dit is al de tweede keer deze week. Op Basel zijn we ook bestolen."

Ref Dierick gaf achteraf zijn fout toe maar daar heeft Anele niets aan. “Ik raakte gewoon de bal. Hij gaf dat achteraf toe, maar daar ben ik momenteel niks mee. Misschien is mijn uitsluiting nu genoeg en krijg ik geen schorsing.”

Anele is dezelfde mening toegedaan als Mario Been: “De refs trekken hier veel te snel rood. Deze man was duidelijk onder de indruk van het publiek. Ik heb hem achteraf bedankt. Hij was gewoon blind. Het overkomt ons nu een tweede keer op één week tijd. In Basel zijn we ook bestolen.” Anele doelt op de penalty die Basel kreeg, ook al controleerde Stocker de bal met de hand.

Anele kwam ook nog eens terug op Jonathan Blondel: “Blondel hoort thuis in Hollywood. Wat hij doet is echt niet normaal, hij is dom én gek.” Blondel kreeg net voor de rode kaart van Anele geel voor een tackle die eigenlijk gevaarlijker was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties