Bordeaux staat open voor terugkeer Chamakh

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Bordeaux staat open voor terugkeer Chamakh
Foto: © SC

Marouane Chamakh keert misschien terug bij zijn oude club Girondins Bordeaux. De Marrokaan is bij Arsenal zelden zeker van een basisplaats en zou graag wat meer aan spelen toekomen. Jean-Louis Triaud, voorzitter van de Franse club, zou hem graag terug zien komen.

Tegenover The Daily Mirror windt Triaud er geen doekjes om. “Marouane kan terug komen als hij dat wil. Het is een serieuze te overwegen optie en uitvoerbaar voor beide partijen. In december liet ik hem weten dat de deur naar een terugkeer bij Bordeaux altijd open staat maar toen wilde hij zeker bij Arsenal blijven”, aldus Triaud.

Salaris

Inmiddels staan de zaken voor de Marokkaanse international er anders voor. Het schrijnende gebrek aan een basisplaats voor Chamakh zou zijn tol beginnen eisen en de aanvaller wil voornamelijk veel in actie kunnen komen. Iets dat ook Triaud heeft opgemerkt. “Nu geef ik het signaal opnieuw af, met hetzelfde doel", aldus de voorzitter, die eraan bijvoegt dat Chamakh, die tussen 2002 en 2010 maar liefst 230 wedstrijden speelde voor de club en daarin 56 keer scoorde, wel salaris zal moeten inleveren in Frankrijk. "Geld speelt een belangrijke rol, omdat de salarissen in de Premier League enorm zijn. Maar het is voor hem ook noodzakelijk om aan spelen toe te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties