Reactie "Ik leer veel van Birger Maertens"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
"Ik leer veel van Birger Maertens"
Foto: © SC

Kenneth Schuermans was erg gelukkig. De verdediger kopte Westerlo enkele minuten voor affluiten naar de overwinning tegen Brussels.

Robby Morren in Westerlo

"We kwamen wat ongelukkig op achterstand en dan ging Brussels voor zijn eigen zestien voetballen. We wisten dat er een bal goed moest vallen. Op het einde hebben we dan met lange ballen gespeeld want over de grond geraakten we amper aan de goal van de tegenstander."

Ontlading
"Als je zo snel op achterstand komt en je kan dan toch nog winnen, dan is de ontlading natuurlijk heel groot. Zeker als je dan ook nog eens de winnende goal kan maken." Schuermans kopte een hoekschop van Wilmet prima binnen.

"We hebben onze job gedaan deze week en de concurrenten verloren punten. Nu moeten we hopen dat Woluwe nog punten laat liggen."

Leren van Maertens
De jonge Schuermans ontpopte zich tot basisspeler in het elftal van Frank Dauwen. "Ik ben heel hard blijven werken en op de wedstrijd tegen Lommel na gaat het uitstekend. Voor een jonge speler als ik is het heel goed om samen te spelen met Birger Maertens. Hij is altijd rustig en ik kan veel van hem leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties