Messi en Agüero blij met zege op Chili

Messi en Agüero blij met zege op Chili
Foto: © SC

Sterspelers Lionel Messi en Sergio Agüero waren in hun nopjes na afloop van de gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen Chili voor het WK. Ondanks de hoogteverschillen tussen Argentinië en het veel hoger gelegen La Paz, waar de wedstrijd werd gespeeld, wonnen de Argentijnen.

Wie anders dan Lionel Messi maakte een fraai openingsdoelpunt. "We wisten dat het moeilijk zou worden, omdat Chili een doelpunt nodig had. Gelukkig scoorden we op een goed moment, helaas raakten we daarna de controle wat kwijt. Het belangrijkste is in ieder geval dat we gewonnen hebben”, aldus het icoon van FC Barcelona.

Eerste stappen genomen

Met overwinningen op Chili en Uruguay zijn de zwaarste hindernissen voor de Albiceleste alvast genomen. "We zijn erg blij dat we teams als Chili en Uruguay nu hebben verslagen. Beide tegenstanders zijn altijd lastig. In maart komen we terug voor een nieuwe reeks kwalificatiewedstrijden en proberen we opnieuw te winnen", aldus Messi, in zijn mening gevolgd door collega Sergio Agüero: "We hebben op de juiste momenten toegeslagen en het verschil gemaakt wanneer het kon."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties