Diouf: "Er is geen grotere egoïst dan Gerrard"

Christophe van den Boom
| 13 reacties
Diouf: "Er is geen grotere egoïst dan Gerrard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

El Hadji Diouf heeft Steven Gerrard, zijn voormalige ploegmaat bij Liverpool, verbaal aangevallen. Hij meent dat zijn voormalige ploegmaat de meest egoïstische speler op het veld is en dat ook de andere spelers van Liverpool hem niet graag hebben.

n zijn autobiografie haalde Gerrard eerder uit naar Diouf. Hij zei dat de Senegalees zich nooit volledig gaf tijdens zijn periode bij The Reds. Ook nadat Diouf de deur bij Liverpool achter zich dichttrok, kwamen de twee op het veld vaak in de clinch met elkaar.

“De woorden van Steven Gerrard? Jaloezie”, reageerde de aanvaller in L’Equipe. “In die tijd was ik de belangrijkste speler en lag iedereen aan mijn voeten. Ik gaf ook alles voor de Senegalese nationale ploeg en bezorgde hen een plaats in de kwartfinale in de Wereldbeker van 2002.”

“Daarnaast was ik opgenomen in de lijst van de 100 beste spelers ooit. Die lijst werd gemaakt door Pélé en niet door Gerrard. Ik respecteer hem als voetballer, maar er is geen enkele speler egoïstischer dan hij. Hij vindt het niet erg als Liverpool verliest, zolang hij maar scoort”, aldus de Senegalees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties