Reactie Almebäck: "Shit happens"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
Almebäck: "Shit happens"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Almebäck leed met Club Brugge tegen OHL niet alleen een zware nederlaag, de verdediger pakte ook een rode kaart. Toch relativeerde hij onmiddellijk na de wedstrijd.

Robby Morren in Leuven

"Sometimes shit happens", sakkerde Almebäck. "We hadden in de eerste helft meer moeten scoren. Tijdens de eerste 30 minuten hadden we de wedstrijd moeten beslissen. Het ontbrak ons toen aan een beetje geluk bij de afwerking. Tijdens de tweede helft kwamen we moeilijker tot kansen omdat OHL toen veel meer achteruit ging voetballen."

Dat de eerste nederlaag er één is met zware 4-1 cijfers vindt de verdediger minder erg. "Het is jammer dat het op deze manier moet gebeuren maar of het nu 1-0 of 4-1 is, maakt eigenlijk geen verschil. In beide gevallen heb je de 3 punten toch niet."

Met nog een klein kwartier te gaan, liep Almebäck tegen een rode kaart aan toen Ibou neerging in de zestien. "Ik weet niet of het echt een strafschop was. Ik heb de beelden nog niet gezien maar het gevoel dat ik zelf had, was dat ik de bal raakte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties