Geen KV Mechelen-supporters in Leuven

Koen Schaaphok
| 50 reacties
Geen KV Mechelen-supporters in Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supportersfederatie van KV Mechelen krijgt steun van de club voor haar boycot om niet naar de uitwedstrijd van Malinwa tegen OH Leuven te gaan. De Leuvenaars gaan met de ticketprijzen hun boekje te buiten, volgens de KV Mechelen-supporters.

OH Leuven is de enige eersteklasser die meer vraagt voor een ticket dan de gehanteerde maximumprijzen die de overige 15 eersteklassers steunden op vraag van de supportersfederaties. Alle clubs hanteren immers maximumprijzen van 15 euro voor een staanplaats en 20 euro voor een zitplaats voor het bezoekersvak, op OHL na.

Voor de wedstrijd OH Leuven - KV Mechelen van woensdag 31 oktober moeten de uitsupporters maar liefst 25 euro voor een zitplaats betalen. Hierop besloot De supportersfederatie van KV Mechelen om de wedstrijd te boycotten. KV Mechelen zal dus geen tickets verkopen voor deze wedstrijd.

Supporterswensen

OHL hoopte op de mogelijkheid om ook tickets te mogen verkopen voor het bezoekersvak maar daar moest de club uit Mechelen niets van weten. Uit respect voor de supporters. "We hebben op een raad van bestuur alle standpunten naast elkaar gezet”, aldus voorzitter Johan Timmermans. “Het bestuur wil immers de goede relatie met eersteklasseclubs en dus zeker ook OHL niet op het spel zetten, maar we hebben ook oor hebben naar de verzuchtingen van de eigen supporters.” Malinwa en de supportersfederatie van KV Mechelen vragen de supporters ook om niet naar Leuven te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties