Lombaerts: "Wil enorm groot vliegtuig voor mijn hond"

Lombaerts: "Wil enorm groot vliegtuig voor mijn hond"
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts moest zich gisteren verdedigen ten opzichte van de Russische journalisten. Die vroegen zich af waarom hij zaterdag geen tijd had voor hen, maar wel voor de Belgische pers.

De Russen vroegen de verdediger of hij ruzie had met zijn vrouw. "Ze was niet boos, maar in het stadion zit ze meestal in de kou en wil ze snel weg. Ze heeft niet graag dat ik lang in de kleedkamer blijf ­hangen", vertelde Lombaerts op zijn persconferentie.

Met de Belgische journalisten sprak hij echter wel en dat schoot in het verkeerde keelgat. "Met jullie spreek ik elke week en de Belgische journalisten speciaal voor mij naar hier zijn gekomen. En nog eens: ik heb geen ruzie met mijn vrouw."

En de Russische pers vroeg zich ook af of Lombaerts ook een privéjet voor zijn honden zou vragen, net als Witsel. "Als ik een privéjet zou willen voor mijn hond, dan zou ik daar net als Axel voor moeten betalen. En het zou een enorm groot vliegtuig moeten zijn, want mijn hond weegt zeker anderhalve kilo. Het is een chihuahua."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties