Reactie Hoefkens: "Onverdiend verloren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 24 reacties
Hoefkens: "Onverdiend verloren"
Foto: © SC

Carl Hoefkens, de aanvoerder van Club Brugge, baalt dat zijn ploeg met lege handen uit Newcastle terugkeerde. Hij vond dat er meer in zat tegen de Engelsen: "Als je al die kansen in de tweede helft ziet, zat er zeker meer in."

"Er zat zeker meer in", aldus de aanvoerder van Club Brugge bij Sporza. "Als je ziet wat voor kansen en balbezit we in de tweede helft hebben. Tel daar nog de counters bij we in de eerste helft niet afmaken."

Hoefkens zit in zijn maag met de tegengoal: "Het is op dat moment een heel zware tegenslag. De manier waarop we hebben teruggevochten verdient een pluim. Newcastle zit op dat moment echt met de handen in het haar. Als we iets rustiger zijn voor doel zat er zeker meer in."

Hoefkens ontkent ook dat Newcastle met en b-elftal speelde: "Het was geen b-ploeg, al die jongens hebben al minstens 50 wedstrijden in de Premier League gespeeld, dan kan je iets."

Hoefkens beseft dat het thuis moet gebeuren: "Alles is nog mogelijk in deze groep, we moeten nu thuis presteren. Met de steun van onze supporters. Als je ziet wat we hier op de mat leggen, ook al pakken we geen punten, is winnen thuis tegen Newcastle zeker mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties