Reactie Jorgacevic: "Twee belangrijke reddingen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Jorgacevic: "Twee belangrijke reddingen"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic speelde donderdagavond een sterke wedstrijd in doel bij Club Brugge. Hij kwam enkele keren gepast tussenbeide, vooral zijn twee reddingen op pogingen van Cissé in de eerste helft vielen op. "Twee belangrijke reddingen", aldus de Serviër.

Eerst pakte hij een kopbal van dichtbij, even later kon Cissé uit de draai schieten. Jorgacevic zweefde de bal uit doel. “Dat waren twee belangrijke reddingen”, vertelde Jorgacevic aan het Nieuwsblad. Hij vindt zelf dat de ploeg een pluim verdient voor de wedstrijd.

“Er is vandaag geen enkele speler van Club die geen felicitaties verdient. Ik moet iedereen bedanken voor het werk. We brachten goed voetbal en waren niet bang van de tegenstander. Individueel stonden we tegen topspelers maar we brachten een sterk collectief in stelling.”

Jorgacevic is dan ook teleurgesteld over het resultaat: “Heel erg jammer, ik vind het heel spijtig dat we geen punten pakken. We hadden er minstens één verdiend. Dit is een gemiste kans, we misten geduld voor doel. Nu wordt de thuiswedstrijd tegen Bordeaux extra belangrijk. Ik geloof er nog in.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties