Reactie "Dit is het moeilijkste wat je als speler ooit kan meemaken"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
"Dit is het moeilijkste wat je als speler ooit kan meemaken"
Foto: © SC

Er hing vrijdagavond een bijzonder vreemde sfeer op Sclessin. De supporters floten de eigen spelers uit en juichten bij het doelpunt van Cercle Brugge.

Robby Morren in Luik

De houding van de supporters heeft indruk gemaakt. De sfeer op Sclessin was gespannen. Er was pak meer politie en stewards aanwezig, ondergetekende werd voor het eerst gefouilleerd bij het binnenkomen van het stadion en na de wedstrijd was één van de toegangsdeuren tot de perszaal zelfs op slot. De in het zwart geklede supporters juichten meer voor de tegenstander dan voor de eigen ploeg en bij de goal van Cercle juichte Sclessin.

"De supporters juichten van in het begin van de wedstrijd voor de tegenstrever. Dat is vreemd, we misten de steun van de supporters natuurlijk wel", vertelde doelpuntenmaker Ezekiel na de wedstrijd.

Ook interimcoach Peter Balette vond het allemaal heel vreemd. "Dit is het moeilijkste wat je als speler ooit kan meemaken. Daar tegen vechten doen we niet want dat kunnen we gewoon niet. Hopelijk raken we hier zo snel uit want dit is vreemd. Het was een hele rare avond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties