"Natuurlijk neemt de nervositeit toe op de Freethiel"

Fabian Morren
| 6 reacties
"Natuurlijk neemt de nervositeit toe op de Freethiel"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Het gaat niet zo erg goed bij Waasland-Beveren. De nervositeit neemt toe. De fans keren zich tegen de coach, die op zijn beurt wegloopt op de persconferentie.

"Geeraerd was geprikkeld door de nederlaag en vond dat de moderator een te agressieve vraag stelde", zegt manager Dirk Poppe in GvA. "Ik laat het daarbij. Of de nervositeit toeneemt op de Freethiel? Natúúrlijk zijn wij nerveus. Het tegendeel zou van een gebrek aan wilskracht en ambitie getuigen."

"Onze club is al twintig jaar aan het winnen, maar slaagt er niet in de uitslagen om te buigen", vervolgt Poppe. "Dat maakt ons niet vrolijk. Maar we moeten allemaal samen uit deze situatie komen. Het bestuur doet niet mee aan potenzagerij en kritiek spuien."

Een deel van de fans schreeuwde zaterdag om het ontslag van Geeraerd. "Ik heb liever dat ze zingen dan fluiten, maar je kan als trainer toch nooit de hele aanhang achter je krijgen", zegt de coach. "Ik heb liever dat ze op mij roepen dan sjaals in brand steken of auto's vernielen. Dan laten ze tenminste onschuldige mensen gerust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties