Ramos: "Kunnen koplopers inhalen"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Ramos: "Kunnen koplopers inhalen"
Foto: © SC

Real Madrid-verdediger Sergio Ramos kijkt met zijn club tegen een achterstand van 8 punten aan op koplopers Barcelona en Atlético Madrid. Menig speler zou ongemakkelijk worden van de druk maar volgens de Spanjaard is het een prima situatie.

Ramos zit op sportief gebied vol zelfvertrouwen in de Primera Division. "Als wij onze wedstrijden blijven winnen dan voeren we de druk op de twee koplopers vanzelf op. Het feit dat we Barcelona achtervolgen is een goed motivatie voor ons", aldus Sergio Ramos aan het Spaanse Marca.

Kampioensambities

De laatste horde voor de ‘Koninklijke’ was Real Mallorca en daar walsten de Madrilenen met 0-4 overheen. "Het duel met Mallorca was belangrijk. Het is goed dat we wonnen want het is daar altijd lastig voetballen”, aldus de international, die vol vertrouwen naar de toekomst kijkt. “We zullen tot het einde moeten strijden om mee te doen om de titel. Ik denk dat het niet lang duurt voordat we weer meedoen. We kunnen wel aanhaken bij Barcelona en Atlético. Ze spelen allebei op de toppen van hun kunnen momenteel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties