Reactie Gecov: "Dit kan gebeuren op Anderlecht"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Gecov: "Dit kan gebeuren op Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcel Gecov stond in het Astridpark voor de vierde keer dit seizoen in de basiself. De Tsjechische middenvelder was één van de betere Buffalo's maar kon na afloop onmogelijk genieten van zijn prestatie.

Tomas Taecke in Anderlecht

"We hebben inderdaad weinig reden om gelukkig te zijn", zei Gecov tegenover Voetbalkrant.com na de pandoering in Anderlecht. "Als je 5-0 verliest, vallen er weinig positieve dingen te noteren".

"Nochtans speelden we niet zo slecht totdat we een tweede treffer binnenkregen. We creëerden ook enkele kansen, maar konden niet scoren. Als dat niet lukt, kan je op Anderlecht wel een pandoering krijgen. Zij beschikken over de kwaliteiten om  een wedstrijd uit de spelen en de score op te drijven".

"Of we te hoog stonden te verdedigen? We stonden hoog opgesteld, maar dat was wel ok. Alleen lieten we hen te eenvoudig de bal in de ruimte achter de verdediging spelen. Het is moeilijk om nu veel over de wedstrijd te zeggen, want die ligt pas twintig minuten achter ons".

"Over mijn eigen prestatie kan ik weinig zeggen. Als je 5-0 verliest kan je echt niet gelukkig zijn over je wedstrijd. Het is inderdaad een beetje raar na het ontslag van Sollied en met de interim-coach, maar voor ons verandert dit niets. We moeten gewoon onze job doen op het veld. Wat er moet gebeuren om het tij te keren? Dat moet je aan de trainer vragen", aldus Marcel Gecov.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties