Reactie Been: "Dame Fortuna enkele keren gezien"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Been: "Dame Fortuna enkele keren gezien"
Foto: © SC

Racing Genk nam de drie punten mee uit Gent maar had daarvoor wel de nodige meeval nodig. Dat geeft ook trainer Mario Been toe.

Robby Morren in Gent

"We zijn sterk aan de wedstrijd begonnen maar De Ceulaer viel al snel uit en dat was toch wel een streep door de rekening. Met Benji erbij maakt toch wel een groot verschil in balbezit. We kwamen op voorsprong en ik wilde dat we snel voor een tweede goal zouden gaan maar op dat moment vergaten we te voetballen."

Genk kwam enkele keren heel goed weg, de Buffalo's troffen liefst twee keer de lat. "We kunnen in de tweede helft nog de 0-2 scoren maar daarna hebben we dame fortuna enkele keren gezien. Op het einde van de wedstrijd gaven we ook enkele vrije trappen weg op de verkeerde posities."

"Dit zijn hele belangrijke punten", vond de coach die ook zijn bevindingen over enkele spelers meegaf. "Barda heeft het uitstekend gedaan. Glynor deed het ook goed maar hij moet nog agressiever worden. Hij scoort wel en staat vaak op de juiste plaats en dat is ook een kwaliteit." Over Kumordzi was Been minder tevreden. "Hij was te onrustig aan de bal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties