Interview "Praat regelmatig met Vanoppen"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
"Praat regelmatig met Vanoppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de thuisnederlaag tegen Oud-Heverlee Leuven wordt er krampachtig richting Beerschot AC-trainer Adrie Koster gekeken. Kan de Zeeuw zich nog een nederlaag op 't Kiel veroorloven? Op de persconferentie voorafgaand aan Waasland-Beveren straalde de coach alvast nuchterheid uit.

Koen Schaaphok in Antwerpen

Adrie Koster zit zoals altijd op z’n gemak in z’n stoel. Niets lijkt erop dat deze coach last heeft van een hoge druk op z’n schouders na een negatieve reeks. “Die negatieve reeks is meer een momentopname. We werden een seizoensrevelatie genoemd na onze 12 op 12 en nu zou het crisis zijn. Momenteel gaat het inderdaad niet zoals iedereen wil dat het gaat maar daar werken we aan. De ploeg gaat elke wedstrijd tot het uiterste en een overwinning kan het tij doen keren."

Intern

Heeft Patrick Vanoppen al een gesprek gehad met Koster over de huidige situatie op ’t Kiel? “De voorzitter en ik praten elke dag. We hebben regelmatig contact en houden elkaar constant op de hoogte. Intern weten we hoe de situatie zit en dat is het belangrijkste. Zowel de spelers, de supporters, de voorzitter als ik willen gewoon winnen en dat is altijd zo geweest. We praten niet meer of minder dan normaal”, aldus een nuchtere Koster.

“We werken allemaal hard aan een verbetering van de situatie. Ik zie op het veld zowel negatieve als positieve dingen. De positieve zaken nemen we mee naar de volgende wedstrijd en de aan de negatieve zaken werken we. De enige manier waarop we de huidige stand van zaken kunnen verbeteren is door zaterdag in eigen huis te winnen van Waasland-Beveren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties