Schøne: "Vitesse is een lastig potje"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Schøne: "Vitesse is een lastig potje"
Foto: © SC

Zaterdagavond staat in de Eredivisie de topper tussen Ajax en Vitesse op het programma. De Ajacieden staan op de vierde plaats, drie punten achter Vitesse dus een overwinning is voor beide ploegen een goede zaak in het klassement.

Lasse Schøne accepteert alvast geen nieuw puntenverlies van Ajax. Zaterdagavond mag er volgens de Deen slechts een enkele doel zijn endat is de overwinning, al is onderschatting niet van toepassing op de ploeg uit Arnhem.
”Vitesse heeft goede spelers, zeker in aanvallend opzicht. En zolang ze bovenin meedraaien is het een kampioenskandidaat. Maar thuis moeten we winnen, al is het een lastig potje”, aldus Schøne op de website van Ajax.

“Vitesse is aanvallend ingesteld, voor ons kan dat best goed uitpakken, we zullen ruimte krijgen.”
Een competitieoverwinning kan de ploeg van toby Alderweireld goed gebruiken. Enkele gelijke spelen hebben Ajax een paar plaatsen terug geduwd. “De uitwedstrijd tegen Heracles Almelo hadden we gewoon moeten winnen. Ook tegen Feyenoord incasseerden we in de slotfase een treffer. Doodzonde, we hadden zes in plaats van twee punten kunnen scoren in die wedstrijden. Met één punt haal je niet veel in.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties