Mudingayi: "Nog altijd trots om shirt van Rode Duivels te dragen"

Fabian Morren
| 11 reacties
Mudingayi: "Nog altijd trots om shirt van Rode Duivels te dragen"
Foto: © SC

Inter Milaan won de topper bij Juventus met 1-3 en doet volop mee voor de titel. Gaby Mudingayi speelde tien minuten mee. "De Rode Duivels? Als ze me nodig hebben zal ik er staan", zegt de middenvelder.

Gefronste wenkbrauwen en vreemde blikken toen de transfer van Mudingayi naar Inter werd aangekondigd. "De kritieken van media en supporters die zich afvroegen wat ik hier kwam doen, zijn over het algemeen positief geworden", zegt Mudingayi in Le Soir.

"De concurrentie voor mijn positie is groot, maar ik zal ervoor strijden. Ik neem geen genoegen met een plaats op de bank. Nu begint het pas. Ik voel me sterker dan ooit en kalmer in mijn manier van spelen. Ik pak minder kaarten en hanteer een gezonde agressiviteit."

Toch wordt Mudingayi niet opgeroepen voor de nationale ploeg. "Ik heb altijd mijn liefde voor België verkondigd en mijn trots om het shirt van de Duivels te dragen. Marc Wilmots roept me voorlopig niet op en, ook al ben ik ontgoocheld, met het individuele talent dat hij heeft, kan ik dat begrijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties