Been neemt jongeling mee naar Lissabon

Koen Schaaphok
| 25 reacties
Been neemt jongeling mee naar Lissabon
Foto: © SC

Racing Genk-trainer Mario Been heeft de afwezigheid van aanvallers Benji De Ceulaer en Elyianiv Barda opgelost met de inbreng van de jonge Siebe Schrijvers. De amper 16-jarige Schrijvers kan donderdag dus ineens tegenover het Sporting Lissabon van ex-trainer Frank Vercauteren staan.

Mario Been laat in Het Belang van Limburg alvast weten niet te twijfelen over zijn keuze voor de piepjonge speler. "Siebe maakte al een poos indruk op de training, ik wil hem hiermee belonen voor zijn harde werk. Hij is goed dus het verbaast me niet dat hij nu al een kans krijgt.”

Siebe Schrijvers zelf is wel verbaasd. "Dit had ik niet verwacht. Je hoopt natuurlijk altijd een beetje op een kans aangezien er nu veel blessures zijn onder de aanvallers Maar het blijft uniek om zoiets op mijn zestiende mee te maken.", vertelt de Limburger, die niet van plan is zich te laten doen tussen de ‘grote jongens’. "Ik merk tijdens de krachttraining dat ik al een stuk verder sta. Bij de A-ploeg moet ik me ook veel meer zetten in de duels. Dat verschil voel ik vooral als ik nog eens met de beloften train."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties