Ferguson: "Real, Barcelona en Dortmund favorieten"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Ferguson: "Real, Barcelona en Dortmund favorieten"
Foto: © SC

Manchester United hoopt om dit seizoen beter te presteren in de Champions League dan vorig jaar. Toen overleefden ze de groepsfase niet. Sir Alex Ferguson wil dit jaar opnieuw meedoen met de prijzen, maar vindt zijn team geen favoriet voor eindwinst.

Volgens hem zijn er maar drie favorieten in de Europese topcompetitie. “Je kan niet langs Real Madrid en FC Barcelona heen, zoveel is duidelijk. En Dortmund wordt de verrassing van het jaar.”

Volgens Ferguson zullen de Duitsers vol voor de eindoverwinning gaan. “Wanneer je naar de ranglijst van de Bundesliga kijkt en ziet dat ze elf punten achter Bayern München staan, dan weet je dat ze zich volledig zullen concentreren op de Champions League”, aldus Ferguson.

Ondanks het debacle van vorig seizoen maakt Manchester United een grote kans op eindwinst. “Ik hoop dat we ons in het rijtje van topfavorieten kunnen voegen, want we hebben een goede groep spelers. We moeten een erg hoog niveau halen om te winnen.”

Woensdagavond gaat de Engelse vice-kampioen op bezoek bij Braga. In de vorige speelronde wonnen de Engelsen met 3-2 op eigen veld, nadat ze een 0-2 achterstand goed maakten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties