Groep E: Chelsea en Juventus flink onder druk

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep E: Chelsea en Juventus flink onder druk
Foto: © SC

Chelsea kan zich vanavond tegen Shakhtar Donetsk best geen misstap veroorloven. De titelverdediger moet na de nederlaag in Oekraïne winnen. Eden Hazard & co staan onder druk.

Chelsea verloor in Shakhtar Donetsk, waardoor de Oekraïners aan de leiding staan. De Blues hebben drie punten achterstand op Shakhtar. Die moeten vanavond ingehaald worden. "Ik denk dat er vergelijkingen mogelijk zijn met vorig seizoen", zegt coach Roberto Di Matteo. "Toen hadden we ook wedstrijden die we absoluut moesten winnen."

"We zullen een perfecte wedstrijd moeten spelen om Shakhtar Donetsk te verslaan. Ze hebben een sterk team, maar wij zijn ook heel sterk in eigen huis", klinkt Di Matteo toch vol vertrouwen.

Eden Hazard en Chelsea voelen de hete adem van Juventus in de nek. De Italianen hebben écht geen keuze tegen Nordsjaelland. "Als we goed zijn, stoten we door. Zijn we dat niet, amen en uit", aldus assistent-coach Angelo Alessio.

Juventus verloor afgelopen weekend met 1-3 van Inter. Grote gevolgen heeft die nederlaag voor de titelstrijd vooralsnog niet. De focus ligt nu volledig op de Champions League. De Deense kampioen niet verslaan staat gelijk aan een mislukt CL-avontuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties