Groep F: Laatste kans voor Rijsel

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep F: Laatste kans voor Rijsel
Foto: © SC

In groep F moet Rijsel winnen op het veld van Bayern München. De noord-Fransen zijn de enige ploeg in de groep zonder punten. München, Valencia en BATE tellen er elk zes. Valencia probeert in Mestalla een tweede zege op rij te boeken tegen BATE Borisov.

Bayern München - Rijsel

München won de vorige ontmoeting in het nieuwe Grand Stade in Rijsel met het kleinste verschil. Een penalty van Müller besliste het pleit. Coach Rudi Garcia beseft dat een overwinning nodig is: "Dit is onze laatste kans, het wordt de moeilijkste match in de groep maar we gaan alles geven."

Rijsel reist naar München zonder enkele geblesseerden. Gueye, Mendes, Digne en Soumaoro zijn geblesseerd. Béria, Debuchy en Basa worden vandaag nog getest. Kapitein Rio Mavuba zat dit weekend al op de bank na een knieoperatie. Bij München zijn Raeder en Gomez in principe terug fit, al wil Heynckes die laatste nog sparen. Mandzukic is twijfelachtig door ziekte. Emre Can speelt zeker niet.

Valencia - BATE Borisov

Valencia gaat vol voor de winst in het eigen Mestalla. In de vorige ontmoeting versloeg het BATE Borisov met 0-3. Alle goals werden gescoord door Roberto Soldado. Soldado verliet gisteren de training na een overlijdenis binnen zijn familie. Pellegrino: "We zullen zien hoe hij zich voelt, we steunen hem volledig in deze moeilijke tijd."

Verder mist Valencia al zeker Jérémy Mathieu. Pablo Piatti kan zijn terugkeer maken. Hij zat aan de kant sinds 19 augustus met een gebroken arm. Bij BATE zullen Rudik en Pavlov niet aan de aftrap komen wegens blessures.

Wat denkt UNIBET over de kansen van Rijsel?

UNIBET bschat de kansen van de noord-Fransen erg laag in. Een gok van 100 euro op een overwinning van Rijsel brengt bij UNIBET maar liefst 1450 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties