Mirallas: "Tien doelpunten scoren dit seizoen"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Mirallas: "Tien doelpunten scoren dit seizoen"
Foto: © SC

Kevin Mirallas is blij met zijn bijdrage voor Everton. Toch hoopt de aanvaller om wat vaker te scoren. Hij stelt voor zichzelf een doel op van minimum tien doelpunten voor dit seizoen.

“Als ik aan tien doelpunten kom, dan ben ik goed bezig”, aldus Mirallas in de Engelse media. “Ik denk dat ik nu meer assists dan doelpunten achter mijn naam heb staan. Ik heb een of twee goede passes gegeven aan mijn collega’s zodat zij konden scoren. Hopelijk kan ik verbeteren en ik denk dat 10 doelpunten een redelijk aantal is in mijn eerste seizoen.”

Mirallas was reeds betrokken bij zes doelpunten, waarvan hij zelf slechts één scoorde. De Rode Duivel is blij dat hij zijn ploeggenoten kan helpen. “In het aanbieden van doelpunten ben ik vrij goed. Soms is het makkelijker om de laatste pass te geven dan zelf het doelpunt te maken. Vooral als je centraal spelers hebt rondlopen van het kaliber Nikica Jelavic en Marouane. Dat moedigt je aan om de bal centraal te geven.”

De 25-jarige aanvaller tekende de voorbije zomer een contract bij de club uit Liverpool, nadat hij het Griekse Olympiakos achter zich liet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties