Denier: "Geen open voetbal van Bergen"

Koen Schaaphok
| 5 reacties
Denier: "Geen open voetbal van Bergen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk beleefde een goede avond in Europa met het nipte gelijkspel in Lissabon. De Limburgers staat nu een nieuwe uitdaging te wachten in eigen land met de thuiswedstrijd tegen Bergen.

In de partij tegen het Sporting Lissabon van Frank Vercauteren viel voornamelijk Thomas Buffel op. Naast een sterke prestatie op het veld gaf de middenvelder ook nog eens de assist op de late gelijkmaker van invaller Glynor Plet. Is hij ook van grote waarde in de competitie? Voor assistent-trainer Pierre Denier alvast wel.

“We gaan hem weer hard nodig hebben om de verdediging van Bergen te ontmantelen. Met Perbet, Nong, Zola en Jarju is Bergen aanvallend een sterk team. Ik zie ze echter niet open en bloot voetballen dus ze zullen loeren op de counter. Achterin zijn ze wel te pakken.”

Thuisreputatie

Denier benadrukt tegenover Het Nieuwsblad nog maar eens het thuisvoordeel van de Waalse ploeg. Het is dan weer een voordeel voor de club dat Bergen op bezoek komt “Het spreekt wel in ons voordeel dat zij thuis veel betere resultaten behalen dan op verplaatsing. Van hun zes zeges pakten ze er vijf in eigen huis. Toch mogen we er niet naast kijken dat ze de voorbije weken in een goede vorm steken. Die lijn willen ze bij ons ongetwijfeld doortrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties