Vilanova: "Geen ruzie tussen Messi en Villa"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Vilanova: "Geen ruzie tussen Messi en Villa"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verschillende internationale media merkten tijdens het Champions League-duel tussen Celtic en FC Barcelona (2-1) iets bijzonders op. Het leek er regelmatig op dat Barcelona-spelers Lionel Messi en David Villa ruzie hadden. Volgens trainer Tito Vilanova een overdreven statement.

Volgens Vilanova betrof het een discussie op het veld tussen twee spelers. Iets dat wel vaker voorkomt. “Dit soort dingen gebeurt bij alle teams. Ik begrijp dat mensen iets zoeken. Ga gerust door, misschien kom je nog eens iets tegen”, reageerde Vilanova onlangs licht geïrriteerd.

De geruchten dat er tussen beide voetballers een haar in de boter zou zitten doet de trainer eveneens af als onzin. "Ik zie dat er een relatie is, dat is normaal. Ze gaan perfect met elkaar om en er is geen reden voor een publieke demonstratie."

Positief

Misschien dat de 2-1-nederlaag er toch iets mee te maken zou kunnen hebben maar ook dat ontkent Vilanova. Er was namelijk ook genoeg positiefs te bespeuren om niet het roer ineens te moeten omgooien. "Ik zou angst hebben wanneer we geen kansen zouden creëren, zoals tegen Chelsea. Uiteindelijk kregen we de kansen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties