Chelsea start gesprekken met Falcao

Koen Schaaphok
| 16 reacties
Chelsea start gesprekken met Falcao
Foto: © SC

Radamel Falcao lijkt heel erg dicht bij een transfer naar Chelsea. De Engelse club toont verregaande interesse in de Colombiaan. Vooral eigenaar Roman Abramovich ziet een grote toekomst weggelegd voor Falcao.

Het was zelfs Abramovich zelf die aan Falcao liet weten dat The Blues bereid zijn om de afkoopsom van 60 miljoen euro te betalen, aldus GOAL. In het contract van de Colombiaanse goalgetter staat immers dat hij voor 60 miljoen euro mag vertrekken. Falcao heeft tegenover Chelsea dan ook al reeds bevestigd dat hij graag in Londen zou willen komen spelen en liefst al in de winter. De Colombiaanse spits hoopt het seizoen in Engeland af te kunnen maken.

Exit Torres?

Het lijkt echter nog niet allemaal in kannen en kruiken. Zo moet er nog een ingewikkelde zaak opgelost worden met een consortium onder leiding van Jorge Mendes. Mendes is agent van o.a. Cristiano Ronaldo en Jose Mourinho en heeft een deel van de transferrechten van Falcao in handen.

Toch wordt verwacht dat Chelsea alles zal blijven doen om Falcao binnen te halen. Manchester City en PSG tonen nog steeds interesse maar vissen waarschijnlijk achter het net. Met de komst van Falcao nadert ook het vertrek van Fernando Torres. Er moet tenslotte geld worden bespaard om de komst van Falcao te financieren en de hoge heren bij Chelsea hebben qua goals meer vertrouwen in Radamel Falcao.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties